Iğdır Haber
HV
29 MART Cuma 05:17

Büyükşehir 7/24 asfalt mesaisinde

Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında gerçekleştirilen asfalt seferberliği tüm hızıyla devam ediyor. Kış dönemi öncesi elverişli havaları fırsat bilen ekipler, hafta sonu dahil olmak üzere çalışmalarını durmaksızın sürdürüyor.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 21-11-2022 17:05   Güncelleme : 21-11-2022 17:05
Büyükşehir 7/24 asfalt mesaisinde

Sakarya Büyükşehir Belediyesi kış dönemi öncesi şehrin birçok noktasında sürdürdüğü sıcak asfalt işlemlerini yoğunlaştırarak devam ediyor. Çalışmalarını 7/24 mesai anlayışıyla sürdüren ekipler, hafta sonu Pazar günü dahil olmak üzere bozuk ve deforme olan yolları sil baştan yeniliyor.

 

Birçok ilçede olduğu gibi Pamukova ilçesinde de çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Pamukova’nın 9 kilometrelik Eskiyayla mahallesini toplamda 10 bin ton sıcak asfalt ile yeniliyor. Daha önce ilçe merkezi, Kazımiye, Şahmelek, Bayırakçaşehir ve Kadı mahallesinde tamamlanan çalışmalarla birlikte toplamda 25 kilometrelik yolda asfalt serimi tamamlandı. 25 bin tona yakın sıcak asfaltın kullanıldığı çalışmaların, önümüzdeki süreçte de devam edeceği belirtiliyor.

 

Çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek

Yol Bakım ve Altyapı koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak belli bir program içerisinde şehrin tüm noktalarını kapsayacak şekilde uyguladığımız sıcak asfalt döküm çalışmalarımız tüm hızıyla devam etmektedir. Ekiplerimizin yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmalar, hafta sonları Pazar günleri dahil olmak üzere tüm hızıyla devam etmektedir. Vatandaşlarımızın ulaşımlarını daha konforlu ve güvenli bir hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar, hava şartları elverdiği ölçüde devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

 

 

 

 

 

 

 

AdminAdmin

YORUMLAR