Iğdır Haber
HV
29 MART Cuma 01:01

Ada Pazar Güneşler Açılışa Çok Yakın

Adapazarı Belediyesi tarafından Güneşler’e kazandırılan çok amaçlı sosyal tesisler, açılışa hazırlanıyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Mutlu Işıksu, “Ada Pazar Güneşler adıyla pazar yeri, düğün salonu, etkinlik (kına, nişan) salonu, taziye evi, bebek bakım odası ve çocuk oyun alanını içeren çok amaçlı yerleşkemizde sona yaklaştık. İnşaallah açılışı da hep birlikte yapacağız.” dedi.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 22-01-2023 12:13   Güncelleme : 22-01-2023 12:13
Ada Pazar Güneşler Açılışa Çok Yakın

Başkan Işıksu Yerinde İnceledi

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti’li meclis üyesi Behlül Bayrak ile birlikte Güneşler’de inşaat çalışmaları tamamlanma aşamasında olan Ada Pazar Güneşler Yerleşkesini inceledi. Güneşler sakinlerinin onayı ve destekleriyle kapsamlı ve güzel bir projeyi hayata geçirdikleri için mutlu olduklarını kaydeden Başkan Işıksu, proje inşaatında son aşamaya geldiklerini ve açılışa hazırlandıklarını vurguladı.

Güneşler Çok Mutlu

Seçim vaatlerinde yer alan projeleri birer birer hayata geçirdiklerini vurgulayan Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı’mızı çok seviyor ve her alanda vatandaşımızın teveccühüne layık çalışmaları birer birer hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bölgedeki hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap veren projemiz de tamamlanmak üzere. Pazar yeri, düğün salonu, etkinlik (kına, nişan) salonu, bebek bakım odası, taziye evi ve çocuk oyun alanını içeren çok amaçlı yerleşkeyi şehrin kalbi Adapazarı’mıza kazandırıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun, her detayını titizlikle çalıştığımız projemizin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Güneşler Bölgemizdeki hemşehrilerimiz de oldukça mutlu. İnşaallah açılışı da hep birlikte yapacağız.” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin

YORUMLAR