Iğdır Haber
HV
19 MART Salı 09:47

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Milletimiz İftira Ve İnkâr Siyasetine İtibar Vermemiştir

MHP lideri Devlet Bahçeli, ”Aziz milletimiz demokrasi fethiyle egemenlik haklarını ve tarihi mirasını güçlü şekilde kucaklamış, kardeşlik hukukuyla varoluş namusunu koruyarak Türk ve Türkiye yüzyılı vizyonuyla buluşturma iradesi göstermiştir.” dedi.

Özel Haber
Giriş Tarihi : 28-05-2023 21:19
MHP Lideri Devlet Bahçeli: Milletimiz İftira Ve İnkâr Siyasetine İtibar Vermemiştir

MHP lideri Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın zaferi ile sonuçlanan seçim sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

Türk milleti bugün tarih yazmış, kutlu varlığına, müstakbel geleceğine tertemiz iradesiyle sahip çıkmıştır.

Yurt içi ve yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci tur seçimlerinde kesin olmayan sonuçlara göre Sayın Recep Tayyip Erdoğan 13. Cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir.

Türk demokrasisi ve siyaset tarihinde iki turlu bir seçimin ilk örneği yaşanmakla birlikte katılım oranının yüksekliği milli ve demokratik şuurun canlılığına işaret etmiştir.

Türkiye'nin demokrasi standartlarında yüksek seviyeye ulaşması ve dünya çapında mukayese üstünlük kazandığı çarpıcı bir gerçek olarak belirginlik kazanmıştır.

Aziz milletimiz demokrasi fethiyle egemenlik haklarını ve tarihi mirasını güçlü şekilde kucaklamış, kardeşlik hukukuyla varoluş namusunu koruyarak Türk ve Türkiye yüzyılı vizyonuyla buluşturma iradesi göstermiştir.

28 Mayıs'ta Cumhur İttifakı adayı büyük Türkiye ülküsünü desteklemiştir. İstiklal ve istikbal hedeflerimiz sandıkla müdafaa edilmiş, hamd olsun ülkemizin önü ardına kadar açılmıştır. Milletimiz iftira ve inkâr siyasetine itibar vermemiştir. Milli geleceğimizin zillete değil zafere müstahat olduğu da tescillenmiştir. Küresel lobiler, kulisler, çıkarcılar, entrikacılar, provokatörler, kirli örgütler, tefeciler, bankerler, ABD'sinden AB'sine kadar tüm ülkeler zilletin fermanını okumuş fakat milli duruşu aşamamışlardır.

AdminAdmin

YORUMLAR