Iğdır Haber
HV
19 MART Salı 14:13

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Millet Devlet El Ele Bu İmtihanı Atlatacağız”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ve arama kurtarma çalışmaları sırasında meyd

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-02-2023 10:24   Güncelleme : 07-02-2023 10:24
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Millet Devlet El Ele Bu İmtihanı Atlatacağız”

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem ve arama kurtarma çalışmaları sırasında meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki deprem sonrası Tuzla’dan deprem bölgesine yapılan yardım çalışmaları, deprem bölgesine gönderilen araçların ve personellerin koordinasyonunun sağlanması için Tuzla Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde Tuzla Kaymakamı Ali Akça, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sivil toplum kuruşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin katılımı ile toplantı düzenlendi.

Gece saatlerine kadar süren toplantıda Türk Kızılay’ı Tuzla Şubesi ve Gönül Elleri Çarşısı aracılığı ile organize edilen yardım çalışması, bölgeye gönderilecek tırların organizasyonu, yine deprem bölgesine gönderilecek gönüllülerin ulaşım planlaması, deprem bölgesine gönderilen araçların ve personelin koordinasyonu konusunda görüşmeler yapıldı. Toplantı hakkında sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı,” Tuzla Afet Koordinasyon Merkezi’ndeyiz. Bugün Tuzla 7’den 70’e bölgeye yardım gönderebilmek için seferber oldu. Millet devlet el ele bu imtihanı atlatacağız” dedi.

#ozelhaber

Medektif

AdminAdmin

YORUMLAR