Iğdır Haber
HV
28 MART Perşembe 23:13

Tuzla Belediyesi 200 adet akülü aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarla buluşturacak.

Tuzla Belediyesi; Gönül Elleri Çarşısı ve WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu işbirliğinde ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da katılımıyla 200 adet akülü aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarla buluşturacak.

GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-09-2023 11:02
Tuzla Belediyesi 200 adet akülü aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarla buluşturacak.

 

 

Tuzla Belediyesi; Gönül Elleri Çarşısı ve WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu işbirliğinde ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da katılımıyla  Başkan Dr.Şadi Yazıcı 200 adet akülü aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarla buluşturacak. 

Tuzla Belediyesi; Gönül Elleri Çarşısı ve WEFA Uluslararası İnsani Yardım Organizasyonu işbirliğinde ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın da katılımıyla 200 adet akülü aracı ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarla buluşturacak. Tuzla Belediyesi, "Engelleri Birlikte Aşıyoruz" projesi kapsamında 200 adet akülü arabayı engelli vatandaşlarla buluşturacak. Yarın saat 16:30'da düzenlenecek programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş da katılacak. 4 Bin 500 kent gönüllüsü ile Tuzla'da alan el ile veren eli buluşturan Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, 14 Komisyonundan biri olan Özel Çocuklar (Engelli Bireyler) Komisyonu ile çalışmalarına devam ediyor. İstanbul'un birçok ilçesinden aileleriyle birlikte 30 engelli bireyin katılacağı program, 28 Eylül Perşembe (Bugün) 16:30'da Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı'nda yapılacak.

AdminAdmin

YORUMLAR